Dienstenoverzicht Esha

De producten en oplossingen van Esha zorgen voor optimale bescherming en duurzaamheid van wegverhardingen. Waarmee kunnen we u nog meer helpen? Ontdek onze diensten voor infra projecten.

Sproeiwagen Esha Pentack

Leveren en aanbrengen LVOv (PentackĀ®)

Met ons totaalconcept Esha Pentack bieden we levensduurverlengend en verjongend asfaltonderhoud aan. Voor een zorvuldige mix van de verschillende componenten en de juiste dosering op het wegdek heeft Esha een eigen sproeiwagen ontwikkeld met een in-line computergestuurd mengsysteem. U kunt vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring.

Kies voor Esha Pentack en investeer in de betrouwbaarheid en levensduur van uw constructie.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Leveren en aanbrengen van bitumen(emulsie)

Het aanbrengen van bitumen en bitumenemulsies is specialistisch werk en de perfecte oplossing om uw oppervlakken te beschermen. Wij beschikken de expertise, ervaren vakmensen en het juiste materieel, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief uitstekend resultaat.

Onze bitumenemulsies zijn zorgvuldig geproduceerd en bieden dankzij de uitstekende hechting en waterbestendigheidheid bescherming voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om asfaltreparaties, SAMI of slijtlagen, wij leveren hoogwaardige bitumenemulsies die voldoen aan de hoogste normen.

Leveren en aanbrengen asfaltwapening

Een wegdek in goede conditie houden is voor de wegbeheerder een hele opgave. Kiezen voor een nieuwe asfaltlaag zonder aanvullende maatregelen biedt geen oplossing voor langere duur en is dus letterlijk een lapmiddel. Op termijn volgen namelijk scheuren door voegen of oude beschadigingen.

Asfaltwapening is een beproefde oplossing voor dit probleem. De levensduur van het wegoppervlak wordt verlengd. Onderzoek toont zelfs aan dat scheurdoorgroei met een factor vier vertraagd wordt.

Technisch advies voor (levensduurverlengend) onderhoud

Aan de hand van uw onderhouds vraagstuk adviseren wij u graag over de maatregelen die mogelijk zijn en wat u het beste kunt doen. U wilt een duurzamere aanpak van asfaltonderhoud? Daar helpen wij u graag bij. Bovendien kunnen we beoordelen of de door u gekozen onderhoudsmaatregel voor uw project voldoet aan de eisen en regelgeving.

Online RAW-bestekteksten maken met Esha producten

Bestekservice

Voor bestekschrijvers heeft Esha een online bestekservice vervaardigd. Deze voorkomt fouten in de omschrijving en levert een bestek volgens de RAW-systhematiek in een handomdraai.

Naar de bestekservice

Visuele weginspectie

Inzicht in de toestand van uw asfaltverharding is essentieel om te kunnen bepalen welke werkzaamheden, materialen en dus ook financiële middelen u nodig heeft voor onderhoud of renovatie en op welke termijn. Esha heeft alle expertise in huis om bestaande verhardingen te onderwerpen aan een grondige inspectie. De uitkomsten ontvangt u met een gedetailleerd onderhoudsadvies, aangevuld met op maat gemaakte adviezen om potentiële problemen aan te pakken en de levensduur van uw infrastructuur te verlengen.

Projectbegeleiding bij aanbrengen asfaltwapening, slijtlagen en Esha Pentack (LVOv)

Esha staat voor een volledige toewijding aan haar projecten. Onze dienst voor projectbegeleiding tijdens het aanbrengen van asfaltwapening, slijtlagen en Pentack verzekert u van een vlekkeloze uitvoering. Vanaf het begin tot de oplevering staan onze ervaren professionals aan uw zijde om ervoor te zorgen dat elke fase van het project soepel verloopt.

Onze projectbegeleiding omvat niet alleen technische expertise, maar ook een proactieve benadering van uitdagingen die zich kunnen voordoen. Of het nu gaat om het aanbrengen van asfaltwapening voor extra stabiliteit, het aanbrengen van slijtlagen voor verbeterde duurzaamheid of de precieze toepassing van Esha Pentack voor bescherming tegen corrosie, wij zorgen voor een naadloze integratie van deze processen in uw project.

Door te kiezen voor Esha investeert u in de zekerheid dat uw project wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen.

Waarmee kunnen we u helpen? Neem contact op

Onze projectopzichter kan uw projectlocatie bezoeken en daar advies geven. Bij complexe vraagstukken is het raadzaam om onze projectopzichter vooraf uit te nodigen voor een bouwoverleg.

Stuur e-mail  +31 50 551 65 09

WhatsApp Icon