Over ons

In de wegenbouw is Esha - BMI Productie Nederland BV (opgericht als Smid en Hollander) al meer dan 90 jaar actief. Vanuit de productie­locatie in Hoogkerk-Groningen levert Esha producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.

Oplossingen voor infra projecten

Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten. Daarbij concentreert Esha zich op:

Daarom kiezen voor Esha

  • Esha beschikt over de modernste en grootste vloot aan sproeiauto’s. Het sproeien van bitumen is vakwerk, wij hebben een enorme kennis en ervaring op dit gebied.                                            
  • Eigen R&D afdeling, waardoor we flexibel in kunnen spelen op wensen uit de markt en op elk vraagstuk een passende oplossing kunnen maken. Een schat aan kennis over bitumen aanwezig binnen het bedrijf.  
  • Veel klimaatvriendelijke methodes. Wij denken graag met u mee over onderwerpen als CO2-reductie, verlengen levensduur, circulaire wegenbouw en de toekomst van de infra.                                         
  • Logistiek sterk en flexibel.                                           
  • Onze producten hebben een zeer hoge kwaliteit.

Esha - BMI Productie Nederland BV is onderdeel van BMI Group. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

Referentie werken vindt u in

Koploper in duurzaamheid

Esha zet zich in om natuurlijke bronnen te behouden. Onze R&D specialisten zijn dagelijks bezig met innovatieve oplossingen om zo een toegevoegde waarde leveren aan uw onderhoudsvraagstuk.

Bekijk onze duurzame toekomst

Ons laatste nieuws

Onze adviseurs

Romke van der Wal
Commercieel Manager

Mail Romke

Emile Rood
Accountmanager West NL

Mail Emile

Paul van Scheppingen
Accountmanager Zuid NL

Mail Paul

Bert van der Stouwe
Supervisor & Coördinator Contracting Projects

Mail Bert

Herman Siebers
Planning

Mail Herman

Jan Lollinga
Medewerker Customer Service

Mail Jan

Bob Groenewold
Commercieel Technisch Adviseur

Mail Bob

Sander Driehuijs
Medewerker Customer Service

Mail Sander

WhatsApp Icon